Benvolgudes, benvolguts,

El Bàsquet Club Torroella organitza el diumenge 5 de maig la trobada d’escoles de bàsquet amb la máxima il·lusió i la mirada posada en fer possible una jornada de bàsquet que sigui profitosa i agradable per a tothom (esportistes, entrenadors, familiars, etc.).

En aquesta circular us passem les informacions més generals, i una setmana abans us farem arribar la informació més detallada amb els grups definits, horaris, activitats, etc. Us podem avançar que l’activitat s’iniciarà a les 9 h. matí al Pavelló d’Esports de Torroella de Montgrí i finalitzarà a les 13 h. (segons climatologia i equips inscrits).

La jornada, a més dels partits de bàsquet (2 o 3 per equip), inclourà altres activitats com jocs i esmorzar gratuït per als jugadors i entrenadors. Les activitats seran rotatives i distribuïdes en franges horàries que us farem arribar una semana abans de la celebració de la trobada.

Termini d'inscripció: Per inscriure la vostra escoleta cal que ens feu arribar un correu electrònic a: info@bctorroella.cat abans del 26 d’abril amb la següent informació:
  • Nom del club:
  • Persona de contacte:
  • E-mail:
  • Telèfon:
  • Vindreu amb un equip femení, masculí o mixte?
  • Any de naixement de les jugadores i jugadors
  • Número de jugadores, jugadors i entgrenadors per equip
En cas que us faci falta alguna altra informació podeu posar-vos en contacte amb el BC Torroella a info@bctorroella.cat o bé trucant al 606 117 119 (Jordi Reynés).

Us esperem a Torroella de Montgrí per gaudir d’una bona jornada de bàsquet.

Rebeu una afectuosa salutació,

Bàsquet Club Torroella

4 d’abril de 2019

Localització


Bàsquet Club Torroella

Pavelló Municipal

Ronda Pau Casals, s/n

17257 Torroella de Montgrí

Girona


             
beard club